Gastronomia pokładowa

Oferta gastronomii pokładowej na czas podróży jest tym, co wyróżni Cię na tle innych firm i stanowić będzie wartość dodaną do Twoich usług. Nasze produkty mrożone premium spełniają wszelkie wymogi gastronomii pokładowej: w samolocie, pociągu czy na promie: od bezpiecznego przechowywania produktów po ich łatwe podawanie klientom.

Pobierz katalog Traiteur de Paris

Catering & gastronomia lotnicza

Lotnictwo komercyjne nabrało w ostatnich latach innego wymiaru i staje się powszechną praktyką. W kontekście coraz większej konkurencji dla firm lotniczych ważne jest, żeby wyróżnić się, na tle innych firm, dzięki ofercie spersonalizowanej gastronomii lotniczej. Dlatego też Traiteur de Paris stworzył gamę produktów dostosowaną do specyfiki cateringu. Nasze produkty mrożone premium pozwolą Ci zaproponować Twoim klientom tace z posiłkami lub prostymi przekąskami, które będą łatwe do przygotowania.

Dzięki technice mrożenia nasze produkty posiadają długie terminy minimalnej trwałości i przydatności do spożycia.  Zarządzanie przechowywaną żywnością staje się wówczas dużo łatwiejsze.

Produkty zaprojektowane dla Ciebie

Biorąc pod uwagę skomplikowaną logistykę gastronomii pokładowej, pragniemy ułatwić Ci zarządzanie przechowywaną żywnością i kontrolę kosztów porcji.

Gastronomia Kolejowa

Traiteur de Paris proponuje firmom świadczącym swoje usługi w zakresie gastronomii pokładowej (w tym kolejowej) ofertę produktów mrożonych premium na miarę. Nasze dodatki warzywne do dań, wytrawne kanapki, wyroby cukiernicze, np. ciasteczka petits fours doskonale spełniają wymogi gastronomii kolejowej (zaopatrzenie, przechowywanie i sprzedaż).

Oferta gastronomii pokładowej, proponowana podróżnym musi spełniać ich oczekiwania. Traiteur de Paris proponuje Wam produkty mrożone, produkowane we Francji (w Bretanii i w Normandii), przygotowywane na bazie wysokiej jakości surowców.

Szefowie kuchni dla Szefów kuchni

Wyprodukowano we Francji

2 zakłady produkcyjne, zlokalizowane w Bretanii i Normandii, w których zatrudniamy 400 pracowników.

Bliżej klienta

Lokalni doradcy, którzy rozumieją i wspierają naszych Klientów.

Rzemieślnicze know-how

25 lat doświadczenia we współpracy z przedsiębiorcami gastronomicznymi.

Optymalna logistyka

Skorzystaj z naszych, stale uzupełnianych magazynów żywności, dostępnych w 99,6%, na całym świecie.

Gastronomia morska

Tak jak w przypadku transportu lotniczego, rejsy i podróże morskie są coraz bardziej powszechne. Dlatego ważne stało się zapewnienie wysokiej jakości oferty gastronomii morskiej przy jednoczesnym uwzględnieniu specyfiki gastronomii pokładowej. Podróż przez morze wiąże się z długim okresem czasu bez zaopatrzenia, z kompleksowym przechowywaniem żywności i ograniczoną przestrzenią produkcyjną.

Produkty mrożone od Traiteur de Paris są odpowiedzią na wszystkie powyższe trudności. Nasze produkty mrożone premium łatwo przełożyć, są bardzo szybko gotowe do podania, przygotowanie talerzy dla podróżnych odbywa się zatem w bardzo krótkim czasie. Ponadto technika mrożenia jest gwarancją zachowania smaków. W ten sposób Twoja oferta gastronomii pokładowej sprosta wymaganiom firmy transportowej.

Dostawca / hurtownia żywności dla gastronomii pokładowej

Traiteur de Paris jest dostawcą żywności od ponad 25 lat, jest też najważniejszym partnerem firm świadczących swoje usługi w zakresie gastronomii pokładowej. W naszej ofercie znajdziesz różnorodne gamy produktów mrożonych, które spełniają liczne wymogi, którym podlega gastronomia pokładowa (gastronomia kolejowa, morska lub Catering). Nasze liczne desery, dodatki do dań oraz malutkie przekąski dają Ci możliwość urozmaicenia swojej karty oraz spełnienia oczekiwań coraz bardziej wymagających podróżnych.

Jako dostawca żywności i specjalista w żywieniu poza domem, Traiteur de Paris pragnie towarzyszyć Ci we wszystkich Twoich zawodowych projektach, zapewniając Ci wsparcie logistyczne oraz pomoc konsultanta, który dopasuje produkty do Twoich potrzeb. Dostawca żywności to nie wszystko, Traiteur de Paris jest też specjalistą w zakresie cukiernictwa. Staramy się być wierni cukierniczej tradycji kiedy wykonujemy nasze słodkosci.

Przewiń do góry