Zakłady żywienia zbiorowego

Traiteur de Paris jest renomowanym dostawcą żywności z długoletnim doświadczeniem w żywieniu zbiorowym. Oferujemy przedsiębiorcom, posiadającym zakłady żywienia zbiorowego, produkty dostosowane do tego rodzaju usług: dodatki warzywne do dań, ciasta, desery i produkty z gamy „Bakery”.

Pobierz katalog Traiteur de Paris

Produkty mrożone Premium

Od ponad 25 lat nasi kucharze i cukiernicy dzielą się z przedsiębiorcami, posiadającymi zakłady żywienia zbiorowego, swoim doświadczeniem, kulinarną pasją oraz zbilansowanymi i innowacyjnymi produktami. Nasze surowce są starannie wyselekcjonowane, zwracamy jednocześnie uwagę na ich wartości smakowe i odżywcze. Nasze produkty, mrożone w indywidualnych porcjach, gwarantują także świetną kontrolę Twoich kosztów.

Traiteur de Paris jest w stanie stworzyć dla Ciebie tace z posiłkami na miarę, przeznaczone do stołówki szkolnej, zakładowej czy też cateringu szpitalnego. Skontaktuj się z nami, wypełniając formularz u góry strony.

Produkty zaprojektowane dla Ciebie

Nasze gamy produktów mrożonych są doskonale dostosowane do żywienia zbiorowego dzięki możliwości ich szybkiego przygotowania.

Stołówka Zakładowa

Należące do kategorii żywienia poza domem, stołówki zakładowe są ważną wartością dodaną każdej firmy. Dlatego też Traiteur de Paris stworzył szeroką gamę produktów mrożonych premium.

Wybór techniki mrożenia pozwala na lepszą kontrolę kosztów i na łatwe przechowywanie produktów dzięki długim terminom minimalnej trwałości i przydatności do spożycia.

Szefowie kuchni dla Szefów kuchni

Wyprodukowano we Francji

2 zakłady produkcyjne, zlokalizowane w Bretanii i Normandii, w których zatrudniamy 400 pracowników.

Bliżej klienta

Lokalni doradcy, którzy rozumieją i wspierają naszych Klientów.

Rzemieślnicze know-how

25 lat doświadczenia we współpracy z przedsiębiorcami gastronomicznymi.

Optymalna logistyka

Skorzystaj z naszych, stale uzupełnianych magazynów żywności, dostępnych w 99,6%, na całym świecie.

Produkty dla stołówek zakładowych

Aby urozmaicić menu stołówki zakładowej, proponujemy różnorodne gamy produktów mrożonych premium. Ponadto Traiteur de Paris gwarantuje Ci 100% francuską produkcję.  Codziennie 400 naszych pracowników tworzy nasze wyroby w zakładach produkcyjnych w Bretanii i Normandii. Nasze ciasta, desery oraz dodatki do dań głównych, doskonale dostosowane do specyfiki żywienia zbiorowego, pozwolą Ci zaoszczędzić czas podczas serwowania tac z posiłkami.

Poza propozycją wysokiej jakości oferty żywienia zbiorowego, stołówka zakładowa ma dobry wpływ na samopoczucie zatrudnionych i wzmacnia relacje społeczne. Jest to cel, który przyświeca Traiteur de Paris, kiedy proponuje przedsiębiorcom różnorodne i eleganckie produkty. Menu stołówki zakładowej można często i łatwo zmieniać ku zadowoleniu pracowników.

Hurtownia / dostawca żywności dla samorządów lokalnych

Traiteur de Paris jest cenioną na całym świecie, w ponad 60 krajach, hurtownią żywności oraz ekspertem w żywieniu poza domem. Towarzyszymy i doradzamy licznym, małym i dużym restauratorom, a także przedsiębiorcom w zakresie żywienia zbiorowego.  Każdemu naszemu klientowi gwarantujemy oferty produktów na miarę, które odpowiadają ich wymaganiom i potrzebom.

Dla samorządów ważna jest weryfikacja kosztów zakupu produktów gastronomicznych. Nasze produkty mrożone premium wychodzą na przeciw tej potrzebie kontroli. Dzięki technice mrożenia oraz indywidualnym porcjom Twój budżet jest pod kontrolą.   Poza tym zapewniamy dostawy A do C aż do 2 razy w tygodniu, w całej Europie.

Retour haut de page