Arkusz maślanego ciasta francuskiego

Nasz maślany arkusz ciasta francuskiego produkujemy za pomocą krótkiej listy składników. Ponieważ jest on gotowy do użycia po rozmrożeniu, uprości tworzenie własnych wytrawnych lub słodkich wypieków. Dzięki naszemu nowemu know-how „sztuka składania ciastapracownicy branży gastronomicznej mogą postawić na oryginalność i ograniczyć straty. Nasze profesjonalne ciasto francuskie jest owocem rzemieślniczego know-how, które zapewnia mu najwyższą jakość.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Bakery, Piekarnia Cukiernia, Hotele i restauracje, …

Zainteresowany tym produktem?

Arkusz maślanego ciasta francuskiego

Nasz arkusz maślanego ciasta francuskiego czerpie z umiejętności naszych szefów kuchni. Jego struktura powstaje w oparciu o francuską tradycję piekarniczą. Dlatego właśnie Traiteur de Paris oferuje Państwu autentyczną maślaną recepturę o wyjątkowej chrupkości. Ponadto jego format oferuje pełną swobodę tworzenia i pozwala na zarządzanie budżetem.

  • Doskonała jakość produktu ze względu na zawierającą tylko 4 składniki autentyczną recepturę, 100% czystego masła i francuską produkcję.
  • Ciasto stworzone w oparciu o rzemieślnicze know-how. Wałkowane 6 razy, co zapewnia mu wyjątkową strukturę o perfekcyjnej chrupkości i wyraźnym smaku masła.
  • Praktyczny format arkusza pozwala na swobodę tworzenia i ogranicza straty produktu.
Arkusz maślanego ciasta francuskiego

(sugestia serwowania)

Arkusz maślanego ciasta francuskiego – sojusznik kreatywności

Nasze maślane ciasto francuskie jest idealne do wszystkich przepisów piekarzy, cukierników i pracowników sektora hotelarsko-gastronomicznego. Ciasta, tarty słodkie lub wytrawne, tarteletki… Można dać się ponieść wyobraźni!

Nasz arkusz maślanego ciasta francuskiego jest ambasadorem nowego know-how dla pracowników branży gastronomicznej – „sztuka składania ciasta”. Przedstawiamy najlepsze francuskie wyroby cukiernicze!

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006562
Data minimalnej trwałości: 547 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Gama(-y):
Opakowanie: 10 arkuszy po 350 g
Wymiary produktu: 28 x 39cm x 3mm
Wymiary kartonu: 400 x 300 x 80 mm
Paletyzacja: 168 kartonów

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Pozostawić do rozmrożenia na 2 godziny w temperaturze +4°C. Aby upiec ciasto na biało, rozgrzać tradycyjny piekarnik do 180°C i piec ciasto francuskie przez 25 minut. Poniżej znajdą Państwo sugerowany przepis na słodko.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top