Arkusz maślanego ciasta francuskiego
Nasz maślany arkusz ciasta francuskiego produkujemy za pomocą krótkiej listy składników. Ponieważ jest on gotowy do użycia po rozmrożeniu, uprości tworzenie własnych wytrawnych lub słodkich wypieków. Dzięki naszemu nowemu know-how „sztuka składania ciasta” pracownicy branży gastronomicznej mogą postawić na oryginalność i ograniczyć straty. Nasze profesjonalne ciasto francuskie jest owocem rzemieślniczego know-how, które zapewnia mu najwyższą jakość.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Ciasto francuskie > Arkusz maślanego ciasta francuskiego
Zainteresowany tym produktem?
Traiteur de Paris > Ciasto francuskie > Arkusz maślanego ciasta francuskiego
Arkusz maślanego ciasta francuskiego
Nasz arkusz maślanego ciasta francuskiego czerpie z umiejętności naszych szefów kuchni. Jego struktura powstaje w oparciu o francuską tradycję piekarniczą. Dlatego właśnie Traiteur de Paris oferuje Państwu autentyczną maślaną recepturę o wyjątkowej chrupkości. Ponadto jego format oferuje pełną swobodę tworzenia i pozwala na zarządzanie budżetem.
- Doskonała jakość produktu ze względu na zawierającą tylko 4 składniki autentyczną recepturę, 100% czystego masła i francuską produkcję.
- Ciasto stworzone w oparciu o rzemieślnicze know-how. Wałkowane 6 razy, co zapewnia mu wyjątkową strukturę o perfekcyjnej chrupkości i wyraźnym smaku masła.
- Praktyczny format arkusza pozwala na swobodę tworzenia i ogranicza straty produktu.
(sugestia serwowania)
Arkusz maślanego ciasta francuskiego – sojusznik kreatywności
Nasze maślane ciasto francuskie jest idealne do wszystkich przepisów piekarzy, cukierników i pracowników sektora hotelarsko-gastronomicznego. Ciasta, tarty słodkie lub wytrawne, tarteletki… Można dać się ponieść wyobraźni!
Nasz arkusz maślanego ciasta francuskiego jest ambasadorem nowego know-how dla pracowników branży gastronomicznej – „sztuka składania ciasta”. Przedstawiamy najlepsze francuskie wyroby cukiernicze!
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)