Arkusz maślanego ciasta na croissanty

Przedstawiamy nasz arkusz maślanego ciasta na croissanty, który umożliwia tworzenie własnych oryginalnych wypieków. Nasze ciasto na croissanty zapewni Państwa wypiekom pełnię smaku. Tarteletki, roladki, koszyczki… Można dać się ponieść wyobraźni! Tworzenie własnych deserów staje się prostsze dzięki naszemu profesjonalnemu ciastu na croissanty zawierającemu jedynie 6 składników.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Bakery, Piekarnia Cukiernia, Hotele i restauracje, …

Zainteresowany tym produktem?

Arkusz maślanego ciasta na croissanty

Nasz arkusz maślanego ciasta na croissanty powstaje zgodnie z oryginalną francuską tradycją piekarniczą. Rzemieślnicze know-how w połączeniu z rygorystyczną weryfikacją pochodzenia składników nadają temu strukturalnemu ciastu doskonały smak. Ponadto innowacyjny format arkusza gwarantuje Państwu pełną swobodę tworzenia.

  • Doskonała jakość produktu ze względu na autentyczną recepturę zawierającą mąkę pochodzącą z Francji i 100% czystego masła oraz rzemieślnicze know-how.
  • Nasze ciasto na croissanty jest prawdziwą legendą francuskich wypieków.
  • Nowoczesny format arkusza jest idealny do tworzenia nowatorskich wypieków z ciasta na croissanty i ogranicza straty produktu.
Arkusz maślanego ciasta na croissanty

(sugestia serwowania)

Arkusz maślanego ciasta na croissanty – Mercedes wśród francuskich wypieków

Zachęcamy od odkrycia naszego nowego know-how „sztuka składania ciasta” wraz z ambasadorem francuskich wypieków. Nasz arkusz maślanego ciasta na croissanty zawiera dokładnie wyselekcjonowane składniki pochodzące z Francji. Dajcie się Państwo zachwycić naszej autentycznej recepturze opracowanej w Bretanii.

Dzięki naszemu arkuszowi maślanego ciasta na croissanty pracownicy branży gastronomicznej udoskonalą swoje wypieki. Jego krótka lista składników oraz autentyczna receptura umożliwią Państwu serwowanie wysokiej jakości francuskich wypieków.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006563
Data minimalnej trwałości: 547 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Gama(-y):
Opakowanie: 10 arkuszy po 600 g
Wymiary produktu: 28 x 39cm x 5mm
Wymiary kartonu: 400 x 300 x 80 mm
Paletyzacja: 168 kartonów

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Aby ułatwić rozmrażanie produktu, należy umieścić maślane ciasto na croissanty w lodówce na 2 h w temperaturze +4°C. Czas rośnięcia wynosi 2 godziny w temperaturze pokojowej. Wypiek na biało: Nagrzać tradycyjny piekarnik do 165°C, a następnie piec ciasto na croissanty przez 20 minut.

Poniżej znajdą Państwo sugerowany przepis na słodko – malinowy millefeuille.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top