Arkusz wegańskiego ciasta francuskiego

Nasz arkusz wegańskiego ciasta francuskiego daje pracownikom branży gastronomicznej ogromną swobodę tworzenia. Jego format jest dostosowany do wszystkich przepisów i pozwala na ograniczenie strat. Dodatkowo ciasto można szybko wykorzystać ponownie, co znacznie ułatwia serwis. Ten odpowiednik maślanego ciasta francuskiego zadowoli większą liczbę klientów.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Bakery, Piekarnia Cukiernia, Hotele i restauracje, …

Zainteresowany tym produktem?

Arkusz wegańskiego ciasta francuskiego

Nasz arkusz wegańskiego ciasta francuskiego powstaje za pomocą margaryny, dzięki czemu zadowoli Państwa klientów. Podobnie jak nasz arkusz maślanego ciasta francuskiego ten strukturalny produkt powstaje w oparciu o starannie wyselekcjonowane składniki. Ponadto ta autentyczna receptura zapewnia chrupiące i lekkie ciasto.

  • Wegańskie ciasto stworzone z myślą o tym, by odpowiedzieć na potrzeby jak największej liczby konsumentów, i wałkowane 6 razy zgodnie z rzemieślniczym know-how, by zapewnić lekką i chrupiącą fakturę.
  • Doskonała jakość produktu ze względu na autentyczną recepturę zawierającą tylko 4 składniki, w tym mąkę pochodzącą z Francji.
  • Praktyczny format arkusza pozwala na swobodę tworzenia i ogranicza straty produktu.
Arkusz wegańskiego ciasta francuskiego

(sugestia serwowania)

Arkusz wegańskiego ciasta francuskiego – najwyższa jakość dla każdego

Zachęcamy pracowników branży gastronomicznej do skorzystania z naszego know-how „sztuka składania ciasta” z naszym profesjonalnym wegańskim ciastem francuskim. Mrożenie umożliwia zachowanie walorów smakowych ciasta francuskiego i sprawia, że nasz mrożony produkt oferuje najwyższą jakość.

Nasz arkusz wegańskiego ciasta francuskiego jest idealny dla piekarzy, cukierników i pracowników sektora hotelarsko-gastronomicznego. Jego łatwość w użyciu, najwyższa jakość i krótki skład sprawią, że stanie się Państwa sojusznikiem w zaspokajaniu potrzeb klientów.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006564
Data minimalnej trwałości: 547 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Gama(-y):
Opakowanie: 10 arkuszy po 350 g
Wymiary produktu: 28 x 39cm x 3mm
Wymiary kartonu: 400 x 300 x 80 mm
Paletyzacja: 168 kartonów

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Pozostawić do rozmrożenia w lodówce na 2 godziny w temperaturze +4°C. Wypiek na biało: Nagrzać tradycyjny piekarnik do 180°C, a następnie piec wegańskie ciasto francuskie przez 25 minut. Poniżej znajdą Państwo sugerowany przepis na słono.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top