Ciasteczka Petits Fours Art Deco

Ciasteczka Petits Fours Art Deco mają geometryczne kształty i egzotyczne kolory. Są doskonałą propozycją do bufetu cateringowego. 48 ciasteczek Petits Fours Art Deco, na eleganckiej tacy, jest gotowych do podania.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Imprezy okolicznościowe, Hotele i restauracje, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Ciasteczka Petits Fours Art Deco

Ptyś karmelowy, spirala waniliowo-malinowa lub cudownie czekoladowa pralinka… łączą tradycję z nowoczesnością. Taca słodkich Petits Fours Art Deco dostępna jest w formie Food Service i Cash and Carry.

  • Ptyś z kruszonką, krem karmelowy, czekolada mleczna.
  • Ciastko kakaowe, chrupiąca czekolada z kwiatem solnym, krem czekoladowy
  • Kruszonka, galaretka malinowa, mus waniliowy
  • Ciastko kokosowe, pianka kokosowa, galaretka truskawkowa, krem maślany
  • Finansjerka kokosowa, migdały, mus mango-marakuja, krem maślano-kokosowy
  • Beza oblana czekoladą z orzechami laskowymi, mus czekoladowy gianduja, siekane orzechy laskowe
Ciasteczka Petits Fours Art Deco

(sugestia serwowania)

Przepis Na Petits Fours Art Deco

Petits Fours Art Deco są wynikiem naszego rzemieślniczego doświadczenia, zdobytego na przestrzeni 25 lat. Produkowane są w naszych zakładach w Bretanii, z wysokiej jakości składników,  Ponadto te oryginalne przepisy zaskoczą Twoich klientów i odkryją przed nimi nowe, kulinarne horyzonty.

Kiedy sztuka kulinarna miesza się ze sztuką dekoracyjną, powstaje stylowa taca z wykwintnymi Ciasteczkami Petits Fours.  Cukiernicy marki Traiteur de Paris zainspirowali się urokiem Art Deco, aby stworzyć eleganckie, geometryczne kreacje cukiernicze.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004183
Data minimalnej trwałości: 547 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 1 dzień w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Gama(-y):
Opakowanie: Taca 6 x 8 sztuk
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 50 mm
Paletyzacja: 280 lub 350 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Zdjąć plastikową folię i pozostawić do rozmrożenia w temperaturze +4°C, przez 2 godziny.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top