Ciasteczka Petits Fours Haute Couture
Ciasteczka Petits Fours Haute Couture, zaprezentowane na czarnej, eleganckiej tacy, osłonięte są ochronną pokrywą. Wykorzystaj Ciasteczka Petits Fours w hotelach i restauracjach lub kiedy organizujesz koktajlowy bufet.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Bufety słodkie > Ciasteczka Petits Fours Haute Couture
Zainteresowany tym produktem?
Traiteur de Paris > Bufety słodkie > Ciasteczka Petits Fours Haute Couture
Ciasteczka Petits Fours Haute Couture
Ciasteczka Petits Fours Haute Couture, zainspirowane luksusowym światem i prestiżowym francuskim cukiernictwem, to połączenie niezwykłej, jubilerskiej staranności z najwyższej jakości surowcami.
- Tarteletka czekoladowa (kruszonka czekoladowa, ganasz z gorzkiej czekolady, mus z gorzkiej czekolady, sos czekoladowy z kwiatem soli)
- Ciasteczko moka kawowo-speculoos (ciastka z orzechami laskowymi nasączone kawą, maślany krem kawowo-speculoos, chrupiące kawałeczki orzechów laskowych)
- Ciasteczko Mont-Blanc (finansjerki z orzechami laskowymi, krem kasztanowy z ekstraktem waniliowym Bourbon, krem kasztanowy).
- Blok czekoladowo-karmelowy (ciastka kakaowe, krokant czekoladowo-karmelowy, czekoladowy ganasz o smaku karmelu, bita śmietana
- smaku karmelu, tabliczka mlecznej czekolady, karmelizowane orzechy pekan)
- Blok cytrynowy (finansjerki ze skórką cytrynową, krem cytrynowy, galaretka ze skórką cytrynową i pomarańczową, perły cukrowe)
- Chrupiąca finansjerka malinowa (finansjerki z limonką, galaretka malinowa, chrupiąca biała czekolada, malina)
- Tarta Tatin z jabłkami i pigwą (kruche ciastka maślane sablé, krem mascarpone, cynamon)
- Ciasteczko Saint-Honoré (kruche ciastka maślane sablé, lekki krem z ekstraktem waniliowym Bourbon, ciasto ptysiowe, polewa karmelowa)
(sugestia serwowania)
Elagancja Petits Fours Haute Couture
Te delikatne, wykwintne ciasteczka są owocem prawdziwego kunsztu cukierniczego. Nasi cukiernicy wkładają w Petits Fours całą swoją pasję, aby zachwycić nas intensywnością smaków.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)