Ciasteczka Petits Fours Montmartre

Ciasteczka Petits Fours Montmartre to 8 rodzajów ciasteczek, które z powodzeniem wzbogacają ofertę zakładów gastronomicznych i firm cateringowych. Poza ich niebywałą estetyką te koktajlowe ciasteczka są bardzo poręczne. Za ich sprawą przypomnisz sobie smaki z dzieciństwa. Możesz połączyć je z Twoimi słodkimi kreacjami, aby uzyskać wyjątkowy, pożądany przez Ciebie efekt.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Imprezy okolicznościowe, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Ciasteczka Petits Fours Montmartre

Te małe, słodkie petits fours przeniosą Twoich klientów w czasie, dzięki nim powrócą do czasów słodkiego dzieciństwa. Francuska galanteria Petits Fours przywołuje intensywne smaki znanych wszystkim Francuzom przysmaków. Możesz je połączyć z innymi koktajlowymi przekąskami i zaproponować wyjątkowo udany aperitif przed kolacją.

  • Kruszonka crumble, krem cytrynowy, skórka cytrynowa i pomarańczowa
  • Ciastko z orzechami laskowymi, krem pralinowy, migdały
  • Finansjerka z limonką, kokosowa panna cotta, galaretka malinowa
  • Finansjerka karmelowa, krem z mlecznej czekolady i karmelu, karmelizowane orzechy pekan
  • Ptyś, krem waniliowy, cukier puder
  • Krem migdałowy, gruszka, prażone migdały
  • Finansjerka kakaowa, mus czekoladowy, kruszonka kakaowa
  • Herbatnik, mus waniliowy, galaretka mango.
Ciasteczka Petits Fours Montmartre

(sugestia serwowania)

Atuty Petits Fours Montmartre

Sekret Petits Fours: ciasteczka produkowane we Francji na bazie wysokiej jakości składników.  Smaki małych Petits Fours Montmartre zadowolą podniebienia największych smakoszy, przyczyniając się do sukcesu Twoich cateringowych bufetów.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004185
Data minimalnej trwałości: 547 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 1 dzień w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Gama(-y):
Opakowanie: Taca 48 sztuk
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 50 mm
Paletyzacja: 280 lub 350 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Wyjąć tacę z opakowania i rozmrażać przez 2 godziny, w temperaturze +4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top