Ciastko Piaskowe Z Kremem Cytrynowym I Bezą

Ciastko Piaskowe z Kremem Cytrynowym i Bezą to elegancki deser, który na talerzyku wygląda po prostu luksusowo. Deser ten zawiera już dekorację i jest gotowy do podania w tradycyjnych restauracjach i zakładach żywienia zbiorowego. Ciastko Piaskowe z Kremem Cytrynowym i Bezą znajduje liczne zastosowanie: jako samodzielny deser na talerzyku, deser na tacy z posiłkiem premium lub jako propozycja w cateringowych bufetach.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Imprezy okolicznościowe, Zakład żywienia zbiorowego, Gastronomia tradycyjna, …

Ciastko Piaskowe Z Kremem Cytrynowym I Bezą

Krem cytrynowy, kwaskowy i rozpływający się w ustach, złagodzony lekką bezą i chrupiącym maślanym spodem crumble. Ciastko Piaskowe z Kremem Cytrynowym i Bezą jest wyrobem cukierniczym oferującym różnorodność smaków i konsystencji, najbardziej popularnym przede wszystkim w sezonie letnim. Produkowane przez naszych cukierników we Francji, jest owocem ich 25-letniego doświadczenia. W przepisie znajdują się jaja, masło, cytryna, mąka, które składają się na pyszny, naturalny deser.

  • Krótka lista wysokiej jakości składników, naturalny przepis.
  • Proste i bezpieczne podanie na wytrzymałym spodzie crumble.
Ciastko Piaskowe z Kremem Cytrynowym i Bezą

(sugestia serwowania)

Ciastko Piaskowe Z Kremem Cytrynowym I Bezą, Owoc Cukierniczego Kunsztu Traiteur De Paris

Ten popularny deser składa się z kruchego, pisakowego ciasta, na którym spoczywa lekko kwaskowy, cytrynowy krem, na samym szczycie zaś znajduje się włoska beza. Ciastko to na sam koniec oprószone zostało płatkami migdałowymi i skórką cytrynową i pomarańczową, co daje eleganckie wykończenie.

Po rozmrożeniu jest gotowe do podania. Nie ma konieczności karmelizowania ciastka. Deser ten jest też poręczny, zapewniając nienaganną obsługę.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004787
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 1 dzień w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 16 sztuk po 90 g
Wymiary produktu: Średnica 7 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 62 mm
Paletyzacja: 200 lub 250 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Wyjąć deser z opakowanie i pozostawić do rozmrożenia na 4 godziny, w temperaturze 4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top