Ciastko Piaskowe Z Kremem Kokosowym I Mango

Świeże i na czasie, Ciastko Piaskowe z Kremem Kokosowym i Mango jest idealnym deserem w okresie letnim. Poza tym jego nieco twardszy spód ułatwia nakładanie na talerzyk, co jest niewątpliwą zaletą w przypadku tradycyjnych restauracji.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Zakład żywienia zbiorowego, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Zainteresowany tym produktem?

Ciastko Piaskowe Z Kremem Kokosowym I Mango

Świeży i lekki deser, łączący słodycz mango i kokosu z lekko kwaskową nutą marakui. Połączenie maślanego crumble, delikatnego kremu kokosowego i musu z owoców egzotycznych pozwala lekko i świeżo zakończyć posiłek.

  • Deser jest już udekorowany, gotowy do użycia, może być podawany na talerzyku.
  • Jakość gwarantowana do 72 godzin po rozmrożeniu, co pozwala ograniczyć straty żywności.
Ciastko Piaskowe z Kremem Kokosowym i Mango

(sugestia serwowania)

Ciastko Piaskowe Z Kremem Kokosowym I Mango, Kolorowe I Owocowe

Ten popularny deser składa się z kruchego, piaskowego ciasta, na którym spoczywa lekko kwaskowy, cytrynowy krem, na samym szczycie zaś znajduje się włoska beza. Ciastko to na sam koniec oprószone zostało płatkami migdałowymi i skórką cytrynową i pomarańczową, co daje eleganckie wykończenie.

Nasz ulepszony przepis na ciastko piaskowe z kremem kokosowym i mango składa się z niewielu, ale wysokiej jakości składników, co przekłada się na pyszny, naturalny deser. Produkowane przez naszych cukierników, w zakładach produkcyjnych Traiteur de Paris we Francji.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004711
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 1 dzień w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 16 sztuk po 90 g
Wymiary produktu: Średnica 7 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 50 mm
Paletyzacja: 240 lub 300 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Wyjąć deser z zagłębienia i usunąć plastikową folię, którą jest zabezpieczony, następnie rozmrażać przez 4 godziny, w temperaturze +4°C.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Ciastko Piaskowe z Kremem Kokosowym i Mango

(sugestia serwowania)

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Retour haut de page