Finansjerka Maślana Z Czekoladą I Orzechami Laskowymi

Finansjerka Maślana z Czekoladą i Orzechami Laskowymi, doskonale dopasowana do oferty sprzedaży na wynos, może być zaproponowana na śniadanie, podczas przerwy na kawę lub jako prosty deser. Ciastko to, bogate w czekoladę i mielone orzechy laskowe, zachwyci zakochanych w smaku kakaa.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Gastronomia pokładowa, zusługą na wynos, …

Zainteresowany tym produktem?

Finansjerka Maślana Z Czekoladą I Orzechami Laskowymi

Nasz przepis na finansjerki jest lekko zmieniony – mielone migdały zastąpiliśmy mielonymi orzechami laskowymi, dzięki czemu ciastko zyskało nowy smak! Natomiast dekoracja z prażonych orzechów laskowych niewątpliwie je upiększa.

  • Pyszna finansjerka, pełna czekolady, z mielonymi orzechami laskowymi.
  • Proste i szybkie przygotowanie: Rozmrażać przez 2 godziny w lodówce lub podgrzewać 5 minut w piekarniku.
Finansjerka Maślana z Czekoladą i Orzechami Laskowymi

(sugestia serwowania)

Zalety Finansjerki Maślanej Z Czekoladą I Orzechami Laskowymi

Bogata w czekoladę, w środku jest miękka, a na zewnątrz chrupiąca.  Dzięki niejednolitej konsystencji poczujesz pełnię smaków finansjerki.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004966
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a +4°C
Gama(-y):
Opakowanie: 48 sztuk po 45 g
Wymiary produktu: 8 x 4 x 2 cm
Wymiary kartonu: 405 x 304 x 98 mm
Paletyzacja: 120 lub 150 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Podgrzewać finansjerki w piekarniku przez 5 minut, w temperaturze 160°C. Można również usunąć opakowanie i pozostawić ciastko do rozmrożenia na 2 godziny, w temperaturze +4°C.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Finansjerka Maślana z Czekoladą i Orzechami Laskowymi

(sugestia serwowania)

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Retour haut de page