Finansjerka Maślana Z Czekoladą I Orzechami Laskowymi

Finansjerka Maślana z Czekoladą i Orzechami Laskowymi, doskonale dopasowana do oferty sprzedaży na wynos, może być zaproponowana na śniadanie, podczas przerwy na kawę lub jako prosty deser. Ciastko to, bogate w czekoladę i mielone orzechy laskowe, zachwyci zakochanych w smaku kakaa.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Gastronomia pokładowa, zusługą na wynos, …

Zainteresowany tym produktem?

Finansjerka Maślana Z Czekoladą I Orzechami Laskowymi

Nasz przepis na finansjerki jest lekko zmieniony – mielone migdały zastąpiliśmy mielonymi orzechami laskowymi, dzięki czemu ciastko zyskało nowy smak! Natomiast dekoracja z prażonych orzechów laskowych niewątpliwie je upiększa.

  • Ciasteczka o masie 75 g będą idealne na śniadanie, deser lub słodką przerwę w ciągu dnia.
  • Tradycyjny, francuski wyrób cukierniczy w większej wersji.
  • Tradycyjny smak i rzemieślniczy wygląd dzięki gorzkiej czekoladzie i prażonym orzechom laskowym.
Finansjerka Maślana z Czekoladą i Orzechami Laskowymi

(sugestia serwowania)

Zalety Finansjerki Maślanej Z Czekoladą I Orzechami Laskowymi

Bogata w czekoladę, w środku jest miękka, a na zewnątrz chrupiąca.  Dzięki niejednolitej konsystencji poczujesz pełnię smaków finansjerki.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006184
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a +4°C
Gama(-y):
Opakowanie: 20 sztuk luzem
Wymiary produktu: 9 x 4,5 x 4 cm
Wymiary kartonu: 299 x 199 x130 mm
Paletyzacja: 208 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Podgrzewać finansjerki w piekarniku przez 5 minut, w temperaturze 160°C. Można również usunąć opakowanie i pozostawić ciastko do rozmrożenia na 2 godziny, w temperaturze +4°C.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Finansjerka Maślana z Czekoladą i Orzechami Laskowymi

(sugestia serwowania)

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Przewiń do góry