Gourmand Ciastko Czekoladowo-Bananowe

Traiteur de Paris prezentuje nowy wyrób z gamy „La Bakery”. Uzupełnij swoją ofertę obfitym deserem o masie 95 g o uniwersalnym smaku i tradycyjnym kształcie. Nowy deser jest skierowany przede wszystkim do wszystkich profesjonalistów zajmujących się jedzeniem na wynos i przekąskami. Le Gourmand ciastko czekoladowo-bananowe z łatwością znajdzie swoje miejsce w dziale cukierniczym w sklepie lub w menu do spożycia przy stole.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Bakery, Piekarnia Cukiernia, Restauracje szybkiej obsługi, …

Gourmand Ciastko Czekoladowo-Bananowe

Le Gourmand Ciastko Czekoladowo-Bananowe to wypiek do zjedzenia na miejscu lub na wynos dostosowane do różnych okazji:
– jako słodka przekąska na śniadanie
– jako deser po posiłku
– jako słodka przekąska na podwieczorek

  • Jego autentyczny kształt „paryskiej babeczki” przywołuje świat tradycyjnej francuskiej piekarni.
  • To ciastko w oryginalny i spójny sposób uzupełni ofertę deserową.
  • Ciasto dla smakoszy, nie kruszy się i doskonale nadaje się do spożycia na wynos.
  • Jego recepturę oparto na prostych i naturalnych składnikach, takich jak w domu.
  • Jego przygotowanie jest bardzo praktyczne, ponieważ wymaga tylko rozmrożenia i umieszczenia na krótko w kuchence mikrofalowej lub w piekarniku.
  • Gwarantowana jakość do 5 dni po rozmrożeniu w celu ograniczenia marnotrawstwa.
Gourmand Ciastko Czekoladowo-Bananowe

(sugestia serwowania)

Receptura Le Gourmand ciastka czekoladowo-bananowe

Nasi Cukiernicy postawili wysokie wymagania przy pozyskiwaniu surowców i komponowaniu receptury z podstawowych składników. W skład Le Gourmand ciastka czekoladowo-bananowego wchodzą jaja od kur hodowanych na wolnym wybiegu i francuska mąka pszenna.

Czekolada wykorzystana do produkcji tego ciastka posiada certyfikat rainforest. Cząstki banana składają się z całych kawałków i stanowią 24% deseru. Produkt ma gwarancję niestosowania produktów GMO, żelatyny wieprzowej i jonizacji.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006108
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni
Gama(-y):
Opakowanie: 20 sztuk po 95 g
Wymiary produktu: Ø 4,5 > 7 cm
Wymiary kartonu: 299 x 199 x 130 mm
Paletyzacja: 208 lub 260 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Skorzystaj z 3 dostępnych sposobów przygotowania Le Gourmand ciastka czekoladowo-bananowego:

1. W lodówce, pozostawić do rozmrożenia na 2 godziny w temperaturze +4°C
2. W piekarniku, 7 minut w temperaturze 180°C
3. W kuchence mikrofalowej, 30 sekund w kuchence mikrofalowej

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top