Finansjerka Maślana Z Migdałami

Tradycyjna Finansjerka Maślana z Migdałami jest idealną kandydatką na ulubioną, słodką przekąskę podczas przerw w ciągu dnia: brunch, przerwa na kawę, deser, podwieczorek itp. Jest lekko rumiana na wierzchu, ozdobiona migdałowymi słupkami, a na talerzyku wygląda szykownie.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Bakery, Hotele i restauracje, Gastronomia pokładowa, …

Zainteresowany tym produktem?

Finansjerka Maślana Z Migdałami

Finansjerka Maślana z Migdałami jest tradycyjnym ciastkiem, miękkim, delikatnym, a za razem chrupiącym. Wykonana z niewielu, ale najwyższej jakości składników. Jest doskonałym wyborem na deser na talerzyku lub do zjedzenia na szybko podczas krótkiej przerwy.

  • Ciasteczka o masie 75 g będą idealne na śniadanie, deser lub słodką przerwę w ciągu dnia.
  • Oryginalny, francuski wyrób cukierniczy, przygotowany zgodnie z wieloletnią tradycją.
  • Autentyczny smak i apetyczny wygląd dzięki kawałeczkom migdałów i wysokiej zawartości mąki migdałowej.
Finansjerka Maślana z Migdałami

(sugestia serwowania)

Financier Pur Beurre, Un Goût Authentique

Przepis na nią jest prosty, z dobrej jakości składników. Finansjerka Maślana  z Migdałami składa się głównie z jaj, migdałów i mleka. Kompozycja szlachetnych składników i naszego rzemieślniczego know-how podkreśla smak tego ciastka.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006185
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a +4°C
Gama(-y):
Opakowanie: 20 sztuk luzem
Wymiary produktu: 9 x 4,5 x 4 cm
Wymiary kartonu: 299 x 199 x130 mm
Paletyzacja: 208 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Bez uprzedniego rozmrażania, podgrzej finansjerki przez 5 minut w piekarniku w temperaturze 160°C. Można też po prostu rozmrozić je przez 2 godziny w temperaturze +4°C.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Finansjerka Maślana z Migdałami

(sugestia serwowania)

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Przewiń do góry