Flan Grzybowy

Flan Grzybowy jest idealnym dodatkiem do mięsa, drobiu i ryb. Ponadto indywidualny rozmiar flanu zapewnia kontrolę kosztów porcji i łatwą obsługę klientów.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Hotele i restauracje, Zakład żywienia zbiorowego, Gastronomia tradycyjna, …

Zainteresowany tym produktem?

Flan Grzybowy

Flan ten wykonany według tradycyjnego przepisu, zawiera pieczarki, które dodają mu chrupkości i charakteru. Ten warzywny flan jest doskonałym uzupełnieniem różnych dań w tradycyjnych restauracjach czy zakładach żywienia zbiorowego.

  • Bez sztucznych barwników i wzmacniaczy smaku.
  • Porcja indywidualna: zmniejsza ryzyko strat żywności i ułatwia serwowanie.
Flan Grzybowy

(sugestia serwowania)

Francuski Flan Grzybowy.

Nasi kucharze w zakładach w Bretanii, na bazie kilku, wysokiej jakości składników, tworzą rewelacyjny dodatek, który sprawdza się jako smaczne i oryginalne uzupełnienie różnych dań.

Flan grzybowy, tak jak większość naszych warzywnych dodatków do dań, jest również propozycją dla wegetarian.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 000425
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 1 dzień w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 20 sztuk po 70 g
Wymiary produktu: Średnica 6 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 62 mm
Paletyzacja: 200 lub 250 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Otwórz opakowanie, włóż flan do piekarnika i podgrzewaj przez 22 minuty w temperaturze 150°C, następnie produkt jest gotowy do podania.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top