Fondant czekoladowy 60 g

Nasz fondant czekoladowy 60 g wyróżnia się łatwością i szybkością podawania. Ten deserpłynnym wnętrzem można przygotować w czasie poniżej minuty w mikrofalówce, bez wcześniejszego rozmrażania. Można go podawać bez żadnych dodatków albo z łatwością upiększyć gałką lodów lub sosem owocowym!

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Gastronomia pokładowa, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Zainteresowany tym produktem?

Fondant czekoladowy 60 g

Odkryj nasz wspaniały fondant czekoladowy średniej wielkości o wadze 60 g! Pozwala wzbogacić menu o wykwintny i zrównoważony smak czekolady. Co więcej, można go podawać zarówno na ciepło, jak i na zimno. Ponadto koszt porcji i długi okres przydatności do spożycia pozwalają kontrolować budżet.

  • Nasz klasyczny fondant czekoladowy dostępny w średniej wielkości to idealne zwieńczenie posiłku dla smakoszy.
  • Wielkość pozwalająca kontrolować koszty porcji.
  • Delikatny fondant z bardzo płynnym wnętrzem.
  • Jego smakiem można cieszyć się na zimno.
  • Zachowuje jakość przez 5 dni od rozmrożenia, co pomaga uniknąć marnotrawstwa.
Fondant czekoladowy 60 g

(sugestia serwowania)

Fondant czekoladowy 60 g — słynny przepis

Za opracowanie przepisu na nasz fondant czekoladowy 60 g odpowiadają wyśmienici cukiernicy z ponad 25-letnim doświadczeniem.  Jego wyjątkowy charakter opiera się na technice kontrolowanego zamrażania oraz starannie dobranych składnikach. Świadczy o tym choćby gorzka czekolada zawierająca 60% kakao z certyfikatem Rainforest. Ponadto wykorzystywane przez nas jajka i mąka są opatrzone gwarancją pochodzenia francuskiego.

Nasz fondant czekoladowy 60 g to wspaniałe uzupełnienie menu restauratorów! Możliwość szybkiego przygotowania, łatwość udekorowania i tradycyjny przepis sprawiają, że jest to idealna propozycja dla Państwa klientów.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006521
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze od 0 do 4°C
Opakowanie: 40 sztuk po 60 g
Wymiary produktu: Średnica 6 cm
Wymiary kartonu: 405 × 304 × 98 mm
Paletyzacja: 224 kartony

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Jeśli zechcą Państwo podać nasz fondant czekoladowy 60 g na ciepło, można piec go we wcześniej rozgrzanym piekarniku przez 12 minut w temperaturze 180°C. W razie potrzeby szybkiego podania deser można odgrzewać w mikrofalówce przez 50 sekund z ustawieniem 750 W.

Jeśli chcą Państwo podać nasz fondant czekoladowy 60 g na zimno, można pozostawić go do rozmrożenia przez 2 h w temperaturze 4°C.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Scroll to Top