Fondant Czekoladowy Orzech Laskowy Vegan

Traiteur de Paris rozszerza swoją ofertę fondantów czekoladowych o nową recepturę wegańską. Wzbogać swoją ofertę deserów o fondant czekoladowy, który odpowiada na nowy, szybko rozwijający się trend konsumencki.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Hotele i restauracje, Restauracje szybkiej obsługi, Gastronomia tradycyjna, …

Fondant Czekoladowy Orzech Laskowy Vegan

Nasi cukiernicy pracowali nad recepturą na wegański fondant czekoladowy z orzechami laskowymi, wykorzystując surowce najwyższej jakości. Wegański fondant czekoladowy przygotowano z francuskiej mąki pszennej, gorzkiej czekolady z 58% kakao z certyfikatem Rainforest, prażonych kawałków orzechów laskowych i szczyptą kwiatu solnego z Guérande.

  • Nasz kultowy fondant czekoladowy z płynnym nadzieniem w wersji wegańskiej, bez składników pochodzenia zwierzęcego.
  • Receptura, która składa się w 100% z naturalnych składników roślinnych, z łatwością znajdzie swoje miejsce w Twoim menu deserowym.
  • Praktyczne przygotowanie dzięki 2 metodom: w piekarniku, aby uzyskać płynne nadzienie lub na zimno po rozmrożeniu (bez płynnego nadzienia).
Fondant Czekoladowy Orzech Laskowy Vegan

(sugestia serwowania)

Receptura wegańskiego fondantu czekoladowego z orzechami laskowymi

Fondant o rozpływającej się konsystencji, który uwiedzie Klientów dzięki doskonałemu połączeniu czekolady i orzecha laskowego! Kawałki orzechów laskowych w dekoracji nadadzą odrobinę chrupkości, co odróżnia go od tradycyjnego fondantu czekoladowego.

Profesjonaliści z branży cateringu tradycyjnego i komercyjnego mogą teraz zaoferować swoim Klientom doskonały i wykwintny wegański deser. Obecnie ponad 5% światowej populacji jest wegetarianami lub weganami.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006107
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w +4°C
Opakowanie: 20 sztuk po 90 g
Wymiary produktu: Ø 7 cm Wys.: 2,5 cm
Wymiary kartonu: 388 x 294 x 62 mm
Paletyzacja: 200 lub 250 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Zalecamy przygotowanie w tradycyjnym piekarniku przez 12 minut w temperaturze 180°C. W celu uzyskania fondantu czekoladowego na zimno z miękkim, ale nie płynnym nadzieniem, rozmrażać przez 2 godziny w temperaturze +4°C. Jak w przypadku tradycyjnego fondantu czekoladowego, ta wersja wegańska idealnie sprawdzi się na talerzu z przecierem lub sosem karmelowym lub gałką lodów wegańskich.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top