Lawa Czekoladowa Bez Glutenu
Lawa Czekoladowa bez Glutenu jest deserem wegetariańskim, odpowiednim dla każdego klienta. Ponadto jest szybka i łatwa w przygotowaniu, idealna do punktów szybkiej obsługi lub zakładów żywienia zbiorowego.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Lawa Czekoladowa Bez Glutenu
Zainteresowany tym produktem?
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Lawa Czekoladowa Bez Glutenu
Lawa Czekoladowa Bez Glutenu
Wersja bezglutenowa tego mitycznego deseru również posiada płynny, czekoladowy środek i jest intensywna w smaku dzięki czekoladzie 60% kakao. Ponadto możesz spersonalizować wygląd ciastka, kładąc obok niego gałkę lodów waniliowych lub bitą śmietanę, przez co zyskasz jeszcze większą elegancję.
- Błyskawiczne przygotowanie: deser gotowy w mniej niż minutę, bez wcześniejszego rozmrażania.
- Opakowanie zawiera 2 sztuki ciasta, co pozwala ograniczyć ryzyko zanieczyszczeń krzyżowych w kuchni.
(sugestia serwowania)
Lawa Czekoladowa Bez Glutenu, Certyfikowane Składniki
Nie zawiera glutenu. Ma w swoim składzie całe jaja i czekoladę certyfikowaną UTZ, aby zachować swój wyjątkowy, pyszny smak. Ponadto produkowana jest we Francji na bazie tradycyjnego, francuskiego przepisu.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Gamy produktów Traiteur de Paris
(sugestia serwowania)