Lawa Czekoladowa Bez Glutenu

Lawa Czekoladowa bez Glutenu jest deserem wegetariańskim, odpowiednim dla każdego klienta. Ponadto jest szybka i łatwa w przygotowaniu, idealna do punktów szybkiej obsługi lub zakładów żywienia zbiorowego.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Zakład żywienia zbiorowego, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Zainteresowany tym produktem?

Lawa Czekoladowa Bez Glutenu

Wersja bezglutenowa tego mitycznego deseru również posiada płynny, czekoladowy środek i jest intensywna w smaku dzięki czekoladzie 60% kakao. Ponadto możesz spersonalizować wygląd ciastka, kładąc obok niego gałkę lodów waniliowych lub bitą śmietanę, przez co zyskasz jeszcze większą elegancję.

  • Błyskawiczne przygotowanie: deser gotowy w mniej niż minutę, bez wcześniejszego rozmrażania.
  • Opakowanie zawiera 2 sztuki ciasta, co pozwala ograniczyć ryzyko zanieczyszczeń krzyżowych w kuchni.
Lawa Czekoladowa bez Glutenu

(sugestia serwowania)

Lawa Czekoladowa Bez Glutenu, Certyfikowane Składniki

Nie zawiera glutenu. Ma w swoim składzie całe jaja i czekoladę certyfikowaną UTZ, aby zachować swój wyjątkowy, pyszny smak.  Ponadto produkowana jest we Francji na bazie tradycyjnego, francuskiego przepisu.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004311
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 3 dni w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 20 sztuk po 90 g
Wymiary produktu: Średnica 7 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 62 mm
Paletyzacja: 200 lub 250 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Bez uprzedniego rozmrażania, podgrzewać ciastko w piekarniku przez 16 minut, w temperaturze 180ºC lub w kuchence mikrofalowej przez 40- 50 sekund, przy użyciu mocy 750 W.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Lawa Czekoladowa bez Glutenu

(sugestia serwowania)

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Przewiń do góry