Lawa Czekoladowa Premium

Ulubione ciasto Francuzów w wersji Premium jest jeszcze bogatsze w czekoladę. Lawa Czekoladowa Premium powinna znaleźć się w Twojej karcie.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Imprezy okolicznościowe, Zakład żywienia zbiorowego, Gastronomia tradycyjna, …

Lawa Czekoladowa Premium

Lawa Czekoladowa  Premium Traiteur de Paris wyróżnia się intensywnym, czekoladowym smakiem. Deser składa się w 22,4% z czekolady 58% kakao To indywidualne, 90-gramowe ciastko umożliwia doskonałą kontrolę kosztów porcji i wzorową obsługę klientów.

  • Intensywna czekolada certyfikowana Rainforest (pochodząca ze zrównoważonych upraw): 22,4%.
  • Doskonały wygląd z płynnym nadzieniem.
Lawa Czekoladowa Premium

(sugestia serwowania)

Przepis Na Lawę Czekoladową Premium

Nasza tradycyjna, francuska Lawa Czekoladowa pieczona jest w zakładach Traiteur de Paris w Normandii, we Francji. Ciastko to posiada certyfikat produktu bez oleju palmowego. Składa się z czekolady 60% kakao, certyfikowanej Rainforest.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 000380
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a +4°C
Opakowanie: 20 sztuk po 90 g
Wymiary produktu: Średnica 7 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 62 mm
Paletyzacja: 200 lub 250 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Aby przygotować lawę czekoladową na ciepło:
Podgrzewać w tradycyjnym piekarniku przez 16 minut, w temperaturze 180°C lub w kuchence mikrofalowej – przez 40-50 sekund, przy użyciu mocy 750 W.

Aby przygotować lawę czekoladową na zimno:
Pozostawić do rozmrożenia na 2 godziny, w temperaturze 4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top