Lawa Czekoladowa Valrhona

Wykwintna babeczka o nazwie Lawa Czekoladowa Valrhona® ma wyjątkową konsystencję i płynne, czekoladowe nadzienie w środku. Na talerzu może pojawić się w towarzystwie gałki lodu z pieprzem syczuańskim i szaszłyka owocowego, łącząc świeżość i słodycz. Zaskocz Twoich klientów wyborną przyjemnością.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Hotele i restauracje, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Zainteresowany tym produktem?

Lawa Czekoladowa Valrhona

Ten indywidualny, 90-gramowy deser umożliwia doskonałą kontrolę kosztów porcji i wzorową obsługę klientów. Jego proste i szybkie przygotowanie czyni ten produkt równie praktycznym, co smacznym.

  • Jedyna Lawa Czekoladowa, korzystająca z prestiżowej nazwy „Czekolada Valrhona®”.
  • Szlachetne składniki i przepis bez oleju palmowego i kakaa w proszku.
Moelleux au Chocolat Valrhona

(sugestia serwowania)

Zalety Lawy Czekoladowej Valrhona

Czekolada certyfikowana Valrhona®, jaja, masło i mleko – to krótka lista wysokiej jakości składników tego deseru. Poza tym wypiek ten przygotowuje się wiernie względem francuskiej, cukierniczej tradycji.

Do tego przepisu cukiernicy Traiteur de Paris wyselekcjonowali czekoladę Valrhona® 70% kakao.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004262
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 3 dni w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 20 sztuk po 90 g
Wymiary produktu: Średnica 7 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 62 mm
Paletyzacja: 200 lub 250 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Aby uzyskać ciepłą Lawę Czekoladową, piec deser w piekarniku, w temperaturze 180°C, przez 16 minut lub w kuchence mikrofalowej, podgrzewać 45 sekund, przy użyciu mocy 750W.
Aby uzyskać zimną Lawę Czekoladową, pozostawić do rozmrożenia na 2 godziny, w temperaturze 4°C.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Retour haut de page