Lawa Czekoladowa

Lawa Czekoladowa Traiteur de Paris, z płynną czekoladą w środku, wyróżnia się czekoladową intensywnością i wyrazistością. Może mieć różne zastosowanie, jest odpowiednia dla tradycyjnych restauracji i zakładów żywienia zbiorowego. Intensywność naszej czekolady 60% kakao nadaje deserowi niezwykłego charakteru.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Zakład żywienia zbiorowego, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Zainteresowany tym produktem?

Lawa Czekoladowa

Nasza Lawa Czekoladowa, bez oleju palmowego, zawiera tylko wysokiej jakości składniki, którym zawdzięcza swój wspaniały smak. Ciastko to zaskakuje nawet największych smakoszy. Deser ten może być podawany na ciepło lub na zimno, według gustu i pory roku.

  • Z płynną czekoladą – na ciepło, o kremowej konsystencji – na zimno.
  • Jest on gotowy do podania w klika minut. Godny najlepszych cukierników!
Lawa Czekoladowa

(sugestia serwowania)

Słynna Lawa Czekoladowa

Przygotowana według tradycyjnego, francuskiego przepisu. Nasza lawa czekoladowa składa się z jaj od kur z chowu ściółkowego, czekolady pochodzącej z upraw prowadzonych w zrównoważony sposób i nie zawiera oleju palmowego. Nasz sekret to najwyższej jakości składniki oraz 25-letnie rzemieślnicze doświadczenie.

Lawa Czekoladowa Traiteur de Paris, podawana jako deser na talerzyku, może być degustowana zarówno na ciepło, jak i na zimno.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 000419
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a +4°C
Opakowanie: 20 sztuk po 100 g
Wymiary produktu: Średnica 7 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 62 mm
Paletyzacja: 200 lub 250 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Aby przygotować lawę czekoladową na ciepło:
Podgrzewać w tradycyjnym piekarniku przez 17 minut w temperaturze 180°C lub w kuchence mikrofalowej przez 45 sekund, przy użyciu mocy 750 W.

Aby przygotować lawę czekoladową na zimno:
Pozostawić do rozmrożenia na 2 godziny, w temperaturze 4°C.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Retour haut de page