Magdalenka Czekoladowa, Duża

Rozmiar Magdalenki Czekoladowej zapewnia jej szybkie, łatwe przygotowanie i pasuje do każdej pysznej chwili w ciągu dnia. Wierna tradycji cukierniczej, wyprodukowana we Francji, w naszych zakładach w Normandii.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Hotele i restauracje, Gastronomia pokładowa, …

Zainteresowany tym produktem?

Magdalenka Czekoladowa, Duża

Czekoladowa wersja tradycyjnej, francuskiej magdalenki uwodzi dosłownie wszystkich.  Jest tak samo rewelacyjna, jak w wersji naturalnej. Przerwa na kawę lub podwieczorek jest idealna do jej niezwykle przyjemnej degustacji.

  • Jej rozmiar pasuje do każdej pysznej chwili w ciągu dnia: śniadania, podwieczorku czy deseru spożywanego na miejscu lub na wynos.
  • 3 sposoby przygotowania dla większej wygody.
Magdalenka Czekoladowa, duża

(sugestia serwowania)

Magdalenka Czekoladowa, Duża, Wysokiej Jakości Składniki.

Ciasto wykonane z jaj od kur z wolnego wybiegu, mąki francuskiej, masła i cukru.  Receptura naszej Magdalenki Czekoladowej oparta jest na tradycji i krótkiej liście składników.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004306
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a +4°C
Gama(-y):
Opakowanie: 48 sztuk po 45 g
Wymiary produktu: Długość 9 cm
Wymiary kartonu: 405 x 304 x 98 mm
Paletyzacja: 120 lub 150 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Włożyć magdalenki do piekarnika i podgrzewać przez 8 minut, w temperaturze 165°C lub w kuchence mikrofalowej przez 40 sekund, przy użyciu mocy 700 W. Możesz też pozostawić je do rozmrożenia w lodówce przez 1 godzinę i 30 minut.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Retour haut de page