Magdalenka Czekoladowa, Mała

Nasza mała Magdalenka Czekoladowa pozwala na nowo odkryć tę słynną babeczkę przy okazji śniadania, przerwy na kawę czy podwieczorku. Ponadto szybkość jej przygotowania sprawia, że jest praktyczna i łatwa do podania w restauracji szybkiej obsługi lub na wynos.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Hotele i restauracje, Gastronomia pokładowa, zusługą na wynos, …

Zainteresowany tym produktem?

Magdalenka Czekoladowa, Mała

Nasza mała Magdalenka Czekoladowa, w nowej wersji made in Normandia, znajduje różne zastosowanie. Wyjątkowe połączenie czekolady i tradycji magdalenki maślanej czyni z tej babeczki gwiazdę każdej karty restauracyjnej.

  • Nowoczesna, mocno maślana receptura składa się z wysokiej jakości składników.
  • Jest to ulepszona wersja tradycyjnej magdalenki – ikony francuskiego cukiernictwa.
Magdalenka Czekoladowa, mała

(sugestia serwowania)

Prostota Małej Magdalenki Czekoladowej

Nasza mała Magdalenka Czekoladowa jest prawdziwą delicją w towarzystwie innego deseru lub kawy. Mówi się często, że najlepsze ciasta to te najprostsze: Magdalenka Czekoladowa Traiteur de Paris jest tego dowodem.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004301
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a +4°C
Gama(-y):
Opakowanie: 100 sztuk po 18 g
Wymiary produktu: Długość 7 cm
Wymiary kartonu: 405 x 304 x 98 mm
Paletyzacja: 120 lub 150 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Podgrzewać magdalenki w kuchence mikrofalowej przez 20 sekund, przy użyciu mocy 700 W lub włożyć je do piekarnika i piec przez 4 minuty i 30 sekund, w temperaturze 165°C. Można też pozostawić je do rozmrożenia przez 1 godzinę, w temperaturze 4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top