Magdalenka Maślano-Cytrynowa, Duża
Duża Magdalenka Maślano-Cytrynowa to wyrób cukierniczy o różnych zastosowaniach, pasuje do każdego typu słodkiej przerwy w ciągu dnia: śniadania, przerwy na kawę czy też podwieczorku. Dodatkowo świeżość, jaką przynosi cytryna, pobudzi kubki smakowe Twoich klientów.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Gama Bakery > Magdalenka Maślano-Cytrynowa, duża
Zainteresowany tym produktem?
Traiteur de Paris > Gama Bakery > Magdalenka Maślano-Cytrynowa, duża
Magdalenka Maślano-Cytrynowa, Duża
Magdalenka maślana, ikona francuskiego cukiernictwa, została w tym przepisie zmodyfikowana cytrusowym dodatkiem. Skórka z cytryny dodaje temu znanemu przez wszystkich deserowi niezwykłej świeżości. 3 sposoby przygotowania dla większej wygody.
- Ta nieco inna, cytrusowa wersja jednego z ulubionych francuskich wypieków jest pełna świeżości.
- Jej prosta, mocno maślana receptura składa się z niewielu składników.
(sugestia serwowania)
Magdalenka Maślano-Cytrynowa, Połączenie Cytrusów I Tradycji
Magdalenka Maślano-Cytrynowa ma krótką listę wysokiej jakości składników. Jej nowy, lekko cytrynowy smak jest prawdziwym powiewem świeżości dla tego tradycyjnego, dawnego wypieku. Produkowana jest w naszych zakładach w Normandii, regionie słynącym z francuskich ciasteczek.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)