Magdalenka Maślano-Cytrynowa, Duża

Duża Magdalenka Maślano-Cytrynowa to wyrób cukierniczy o różnych zastosowaniach, pasuje do każdego typu słodkiej przerwy w ciągu dnia: śniadania, przerwy na kawę czy też podwieczorku. Dodatkowo świeżość, jaką przynosi cytryna, pobudzi kubki smakowe Twoich klientów.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Hotele i restauracje, Gastronomia pokładowa, …

Zainteresowany tym produktem?

Magdalenka Maślano-Cytrynowa, Duża

Magdalenka maślana, ikona francuskiego cukiernictwa, została w tym przepisie zmodyfikowana cytrusowym dodatkiem.  Skórka z cytryny dodaje temu znanemu przez wszystkich deserowi niezwykłej świeżości. 3 sposoby przygotowania dla większej wygody.

  • Ta nieco inna, cytrusowa wersja jednego z ulubionych francuskich wypieków jest pełna świeżości.
  • Jej prosta, mocno maślana receptura składa się z niewielu składników.
Magdalenka Maślano-Cytrynowa, duża

(sugestia serwowania)

Magdalenka Maślano-Cytrynowa, Połączenie Cytrusów I Tradycji

Magdalenka Maślano-Cytrynowa ma krótką listę wysokiej jakości składników. Jej nowy, lekko cytrynowy smak jest prawdziwym powiewem świeżości dla tego tradycyjnego, dawnego wypieku. Produkowana jest w naszych zakładach w Normandii, regionie słynącym z francuskich ciasteczek.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004305
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a +4°C
Gama(-y):
Opakowanie: 48 sztuk po 45 g
Wymiary produktu: Długość 9 cm
Wymiary kartonu: 405 x 304 x 98 mm
Paletyzacja: 120 lub 150 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Włożyć magdalenki do piekarnika i podgrzewać przez 8 minut, w temperaturze 165°C lub w kuchence mikrofalowej przez 40 sekund, przy użyciu mocy 700 W. Można też pozostawić je do rozmrożenia przez 1 godzinę 30 minut w temperaturze +4°C.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Magdalenka Maślano-Cytrynowa, duża

(sugestia serwowania)

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Przewiń do góry