Małe Ptysie

Małe ptysie zawsze zajmują pierwsze miejsce wśród przekąsek koktajlowych w bufecie cateringowym. Jest to również wyśmienita alternatywa dla tradycyjnych słodkich przekąsek w przypadku hoteli i jego obsługi pokoi.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Catering, Room Service, …

Zainteresowany tym produktem?

Małe Ptysie

Nasi cukiernicy opracowali ciasto parzone, tak jak zostało stworzone w XVI wieku przez Pantanelliego, jednego z cukierników królowej Katarzyny Medycejskiej. Dostępny w 4 różnych recepturach, nasz asortyment małych ptysiów z ciasta to klasyk, który spełnia różne potrzeby profesjonalistów.

Półmisek z 48 mini ptysiami z łatwością znajdzie swoje miejsce pośród dań zimnego bufetu cateringowego. Ponadto małe ptysie z ciasta mogą z łatwością towarzyszyć wykwintnej kawie w kawiarni lub służbowej imprezie.

  • Wspaniała klasyka francuskiego cukiernictwa w postaci 4 przepisów dla smakoszy.
  • Ciasto parzone opracowane w naszej bretońskiej pracowni według tradycyjnej receptury.
  • Ręcznie dekorowane ptysie zapewniające wyrafinowany, luksusowy wygląd.
  • Receptury opracowane z naturalnych składników.
Małe Ptysie

(sugestia serwowania)

Receptury małych ptysiów

Nasze mini ptysie są bogato nadziewane farszem wykonanym z naturalnych składników, aby zapewnić wyrazisty i autentyczny smak.

  • Mini ptysie bezowe cytrynowe
  • Mini ptysie waniliowe
  • Mini ptysie pralinowe
  • Mini ptysie czekoladowe

Masa netto na sztukę: 13,5 g

Małe ptysie wykonano z czystego ciasta parzonego na maśle i krótkiej, prostej listy składników: całe francuskie jajka z wolnego wybiegu, francuska mąka pszenna, mleko półtłuste, woda, masło, cukier i sól.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006105
Data minimalnej trwałości: 547 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 24 godziny w +4°C
Gama(-y):
Opakowanie: 1 półmisek 48 sztuk
Wymiary produktu: Ø 4 cm Wys.: 3,2 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 50 mm
Paletyzacja: 280 lub 350 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Wyjąć półmisek z opakowania, a następnie pozostawić do rozmrożenia na 3 godziny w temperaturze +4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top