Małe Ptysie
Małe ptysie zawsze zajmują pierwsze miejsce wśród przekąsek koktajlowych w bufecie cateringowym. Jest to również wyśmienita alternatywa dla tradycyjnych słodkich przekąsek w przypadku hoteli i jego obsługi pokoi.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Bufety słodkie > Małe Ptysie
Zainteresowany tym produktem?
Traiteur de Paris > Bufety słodkie > Małe Ptysie
Małe Ptysie
Nasi cukiernicy opracowali ciasto parzone, tak jak zostało stworzone w XVI wieku przez Pantanelliego, jednego z cukierników królowej Katarzyny Medycejskiej. Dostępny w 4 różnych recepturach, nasz asortyment małych ptysiów z ciasta to klasyk, który spełnia różne potrzeby profesjonalistów.
Półmisek z 48 mini ptysiami z łatwością znajdzie swoje miejsce pośród dań zimnego bufetu cateringowego. Ponadto małe ptysie z ciasta mogą z łatwością towarzyszyć wykwintnej kawie w kawiarni lub służbowej imprezie.
- Wspaniała klasyka francuskiego cukiernictwa w postaci 4 przepisów dla smakoszy.
- Ciasto parzone opracowane w naszej bretońskiej pracowni według tradycyjnej receptury.
- Ręcznie dekorowane ptysie zapewniające wyrafinowany, luksusowy wygląd.
- Receptury opracowane z naturalnych składników.
(sugestia serwowania)
Receptury małych ptysiów
Nasze mini ptysie są bogato nadziewane farszem wykonanym z naturalnych składników, aby zapewnić wyrazisty i autentyczny smak.
- Mini ptysie bezowe cytrynowe
- Mini ptysie waniliowe
- Mini ptysie pralinowe
- Mini ptysie czekoladowe
Masa netto na sztukę: 13,5 g
Małe ptysie wykonano z czystego ciasta parzonego na maśle i krótkiej, prostej listy składników: całe francuskie jajka z wolnego wybiegu, francuska mąka pszenna, mleko półtłuste, woda, masło, cukier i sól.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)