Naturalna Magdalenka Maślana, Duża

Duża Naturalna Magdalenka Maślana jest produktem o różnym zastosowaniu. Może stanowić uzupełnienie innego deseru lub być samodzielną przekąską, którą można degustować o dowolnej porze dnia.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Gastronomia pokładowa, Restauracje szybkiej obsługi, …

Zainteresowany tym produktem?

Naturalna Magdalenka Maślana, Duża

Naturalna magdalenka maślana jest smacznym francuskim wypiekiem o długiej tradycji. Jej prostota dodaje jej smaku. Z biegiem czasu stała się jednym z ulubionych wypieków Francuzów.

  • Jej prosta, mocno maślana receptura składa się z niewielu składników.
  • Magdalenki, ikony francuskiego cukiernictwa, produkowane są w naszych zakładach w Normandii.
Naturalna Magdalenka Maślana, duża

(sugestia serwowania)

Tradycyjna, Naturalna Magdalenka Maślana, Duża.

Naturalne Magdalenki Maślane produkowane są w naszych zakładach w Normandii, w Fécamp. Region ten jest zresztą słynny ze swojego historycznego doświadczenia w rzemieślniczej produkcji ciastek dzięki bliskości producentów mleka i masła.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004302
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a +4°C
Gama(-y):
Opakowanie: 48 sztuk po 45 g
Wymiary produktu: Długość 9 cm
Wymiary kartonu: 405 x 304 x 98 mm
Paletyzacja: 120 lub 150 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Włożyć magdalenki do piekarnika i podgrzewać przez 8 minut, w temperaturze 165°C lub w kuchence mikrofalowej przez 40 sekund, przy użyciu mocy 700 W. Można też pozostawić je do rozmrożenia przez 1 godzinę 30 minut w temperaturze +4°C.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Retour haut de page