Naturalna Magdalenka Maślana, Mała

Naturalna Magdalenka Maślana, upieczona według klasycznego przepisu, może być degustowana na wiele sposobów i o różnych porach dnia: na śniadanie, w przerwie na kawę lub na podwieczorek. Magdalenka Traiteur de Paris jest absolutnym „must have” Twojej oferty.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Hotele i restauracje, Gastronomia pokładowa, zusługą na wynos, …

Zainteresowany tym produktem?

Naturalna Magdalenka Maślana, Mała

Zmniejszona wersja klasycznej magdalenki maślanej jest prostym, ale jakże efektownym i pysznym dodatkiem do kawy lub uzupełnieniem różnych deserów.

  • Produkowana w naszych zakładach w Normandii.
  • Rozmiar mini, maxi pyszny smak.
Naturalna Magdalenka Maślana, mała

(sugestia serwowania)

Naturalna Magdalenka Maślana Z Normandii, Mała

Zgodnie z tradycyjnym przepisem nasza mała, naturalna magdalenka maślana składa się z jaj z wolnego wybiegu, z francuskiej mąki, masła i cukru.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004176
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a +4°C
Gama(-y):
Opakowanie: 100 sztuk po 18 g
Wymiary produktu: Długość 7 cm
Wymiary kartonu: 405 x 304 x 98 mm
Paletyzacja: 120 lub 150 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Włożyć magdalenki do piekarnika i podgrzewać przez 4 minuty i 30 sekund, w temperaturze 165°C lub w kuchence mikrofalowej przez 20 sekund, przy użyciu mocy 700 W. Można też pozostawić je do rozmrożenia przez 1 godzinę w temperaturze 4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top