Okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 13 cm

Mogą Państwo szybko przygotować swoje wypieki, korzystając z wygodnego ciasta francuskiego zawierającego 100% czystego masła. Ciasto jest gotowe do użycia po rozmrożeniu, dzięki czemu ułatwi przygotowanie kiszy dla jednej osoby oraz innych wytrawnych lub słodkich tarteletek.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Bakery, Piekarnia Cukiernia, Hotele i restauracje, …

Zainteresowany tym produktem?

Okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 13 cm

Dzięki małemu formatowi nasz okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 13 cm doskonale nadaje się do słodkich i słonych wypieków. Ponadto jego smakowita struktura jest owocem oryginalnej francuskiej tradycji piekarniczej. Dodatkowo krótka lista wysokiej jakości składników gwarantuje wyśmienitą jakość naszego ciasta francuskiego do profesjonalnego użytku.

  • Doskonała jakość produktu ze względu na autentyczną recepturę zawierającą tylko 6 składników, w tym mąkę pochodzącą z Francji i 100% czystego masła.
  • Ciasto stworzone w oparciu o rzemieślnicze know-how. Wałkowane 6 razy, co zapewnia mu wyjątkową strukturę o perfekcyjnej chrupkości i wyraźnym smaku masła.
  • Okrągły blat o małym formacie jest idealny do tworzenia tarteletek i kiszy dla jednej osoby.
Okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 13 cm

(sugestia serwowania)

Okrągły blat ciasta francuskiego – gdy prostota oznacza kreatywność

Okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 13 cm idealnie nada się do wszystkich Państwa wyrobów, takich jak tarteletki słodkie i wytrawne, czy kisze dla jednej osoby! Krótki czas rozmrażania umożliwi Państwu proste wykonanie wyrafinowanych deserów.

Nasz okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 13 cm pozwoli na spersonalizowanie przepisów piekarzy, cukierników i pracowników sektora hotelarsko-gastronomicznego. Zachęcamy od odkrycia naszego nowego know-how „sztuka składania ciasta”.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006565
Data minimalnej trwałości: 547 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Gama(-y):
Opakowanie: 60 sztuk luzem
Wymiary produktu: Ø 13 cm – 3 mm
Wymiary kartonu: 350 × 300 × 80 mm
Paletyzacja: 168 kartonów

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Należy pozostawić okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 13 cm na 15 min. w temperaturze +4°C, Po tym czasie będzie gotowy do użycia. Ciasto można również upiec na biało – wówczas należy je podgrzać w tradycyjnym piekarniku przez 12 min. w temperaturze 180°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top