Okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 28 cm

Mogą Państwo szybko przygotować swoje wypieki, korzystając z wygodnego ciasta francuskiego zawierającego 100% czystego masła. Ciasto jest gotowe do użycia po rozmrożeniu, dzięki czemu ułatwi przygotowanie kiszy oraz innych wytrawnych lub słodkich tart.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Bakery, Piekarnia Cukiernia, Hotele i restauracje, …

Zainteresowany tym produktem?

Okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 28 cm

Nasz okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 28 cm ma idealny format do tworzenia większych wypieków. Dodatkowo know-how naszych szefów kuchni z Bretanii jest gwarancją jakości struktury ciasta. Autentyczność produktu dodatkowo zwiększają szlachetne, lokalne składniki.

  • Doskonała jakość produktu ze względu na autentyczną recepturę zawierającą tylko 6 składników, w tym mąkę pochodzącą z Francji i w 100% czyste masło.
  • Ciasto stworzone w oparciu o kunszt rzemieślniczy. Wałkowane 6 razy, co zapewnia mu wyjątkową strukturę o perfekcyjnej chrupkości i wyraźnym smaku masła.
  • Okrągły blat o idealnym dużym formacie do tworzenia tart i kiszów do podziału na porcje.
Okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 28 cm

(sugestia serwowania)

Okrągły blat maślanego ciasta francuskiego – praktyczność w służbie wyobraźni

Nasze ciasto francuskie do użytku profesjonalnego umożliwia szybką realizację przepisów dzięki krótkiemu czasowi rozmrażania. Umożliwiamy wypieki na miarę Państwa reputacji. Zachęcamy do skorzystania z naszego know-how „sztuka składania ciasta”.

Nasz okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 28 cm pozwoli na udoskonalenie wyrobów piekarzy, cukierników i pracowników sektora hotelarsko-gastronomicznego. Krótki czas rozmrażania pozwala zaoszczędzić czas.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006566
Data minimalnej trwałości: 547 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Gama(-y):
Opakowanie: 12 sztuk luzem
Wymiary produktu: Ø 28 cm – 3 mm
Wymiary kartonu: 350 × 300 × 80 mm
Paletyzacja: 168 kartonów

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

W celu szybkiego wykorzystania należy wyjąć okrągły blat maślanego ciasta francuskiego Ø 28 cm z zamrażarki i pozostawić na 30 minut w temperaturze +4°C. Można również podgrzać w tradycyjnym piekarniku przez 20 minut w temperaturze 180°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top