Przekąski Prestige
Nasi szefowie kuchni przygotowali nowy zestaw przekąsek Prestige. Tacka zawiera 48 przekąsek klasy premium o bogatym, naturalnym smaku, które powstały z najwyższej jakości składników. Ta tacka modnych i nowoczesnych przekąsek bez wątpienia sprosta oczekiwaniom Państwa klientów.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Bufety wytrawne > Przekąski Prestige
Zainteresowany tym produktem?
Traiteur de Paris > Bufety wytrawne > Przekąski Prestige
Przekąski Prestige
W skład zestawu wchodzi 6 rodzajów przekąsek Prestige, które stworzono z myślą o oczekiwaniach konsumentów i potrzebach klientów. Stworzyliśmy te przekąski z poszanowaniem naturalnego charakteru składników, aby jak najlepiej oddać smaki i konsystencje.
- 6 zróżnicowanych smaków z akcentami mięsnymi, owoców morza i wegetariańskimi.
- Przekąski gotowe do podania po rozmrożeniu.
- Łatwo rozpoznawalne składniki i autentyczne smaki.
- Wyrafinowane przystawki opracowane przez naszych szefów kuchni.
- Tacka 48 przekąsek na dwa kęsy.
(sugestia serwowania)
Tacka przekąsek Prestige
Te wykwintne przekąski są utrzymane w modnym i nowoczesnym stylu. Wyróżniają się apetycznymi smakami i bogactwem kolorów. Nasi szefowie kuchni zadbali o dobór najwyższej jakości składników, aby przekąski Prestige miały prawdziwie wyjątkowy charakter.
W skład przekąsek Prestige wchodzą foie gras, łosoś, krewetki, wędzona kaczka i ser Comté. Są to składniki klasy premium o zróżnicowanej konsystencji. Połączyliśmy tradycję, elegancję i znajomość francuskiej kuchni, by wnieść odrobinę luksusu do menu.
W skład tacki z 48 przekąskami Prestige wchodzą :
- Przekąski z foie gras (8 sztuk)
- Przekąski Lingot z orzechem włoskim i serem Comté (8 sztuk)
- Przekąski Pain bagnat (8 sztuk)
- Przekąski Moelleux ze szpinakiem (8 sztuk)
- Przekąski Naleśniki z kaszy gryczanej (8 sztuk)
- Przekąski Placki z ziołami (8 sztuk)
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)