Rocher Czekoladowo-Orzechowy

Rocher czekoladowo-orzechowy doskonale pasuje do karty każdego zakładu gastronomicznego, hoteli i restauracji. Ta czekoladowa przekąska jest absolutnie wyjątkowa. Chrupiący element to kompozycja czekolady i pokruszonych, karmelizowanych wafelków. Ostatnia warstwa rocher to otoczka z płynnej czekolady i kawałków orzechów laskowych.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Hotele i restauracje, Gastronomia tradycyjna, …

Zainteresowany tym produktem?

Rocher Czekoladowo-Orzechowy

Rocher Czekoladowo-Orzechowy Traiteur de Paris jest wyrobem cukierniczym o podwójnym zastosowaniu:  To za razem wyszukany deser, podany na talerzyku, i pyszna przekąska, która może być zjedzona na stojąco, kupiona na wynos lub w kawiarni, na zasadzie czekoladowego batonika typu „finger”.

  • Deser ten jest odpowiedni do każdego typu gastronomii.
  • Łatwe podanie na talerzyku.
Rocher Czekoladowo-Orzechowy

(sugestia serwowania)

Przepis Na Rocher Z Czekoladą I Orzechami Laskowymi

Rocher jest deserem, który pięknie się prezentuje oraz rewelacyjnie smakuje dzięki intensywności orzechów laskowych i czekolady (42% zawartości). Gra konsystencji jest zaskakująca. Znajdziemy w nim kremowy środek, delikatnie chrupiącą otoczkę i jeszcze bardziej chrupiące orzeszki na zewnątrz.

W opakowaniu zbiorczym znajduje się 16 sztuk tego przysmaku (format food service). Rocher Czekoladowo-Orzechowy umieszczony jest w ochronnym zagłębieniu. W ten sposób, po wyjęciu z opakowania, rocher jest nienaruszony. Jego specjalne opakowanie zapewnia też bezpieczne przechowywanie.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 005316
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 3 dni w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 16 sztuk po 65 g
Wymiary produktu: 11 x 2,5 x 2,5 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 50 mm
Paletyzacja: 240 lub 300 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Zdjąć folię ochronną. Wyjąć rocher z zagłębienia. Pozostawić do rozmrożenia na 2 godziny, w temperaturze 4°C.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Rocher Czekoladowo-Orzechowy

(sugestia serwowania)

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Przewiń do góry