Sernik

Deser ten może być serwowany na wynos lub podany na talerzyku, można udekorować go sosem owocowym coulis lub świeżymi owocami. Tradycyjny przepis na to ciasto wzbogacony jest nutą cytrynową, dając subtelny smak w ustach.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Zakład żywienia zbiorowego, Gastronomia tradycyjna, …

Zainteresowany tym produktem?

Sernik

To słynne ciasto, o północnoamerykańskim pochodzeniu, musi znaleźć się w Twoim menu! Na spodzie crumble z kruszonki, z dodatkiem cynamonu, znajduje się kremowe ciasto o cytrynowym smaku… to lekki i świeży deser, idealny na zakończenie posiłku.

  • Łatwe do podania i spersonalizowania.
  • Świeżość i lekkość ciasto zawdzięcza cytrynie, którą dodaje się podczas pieczenia.
Sernik

(sugestia serwowania)

Sernik Made In France

Sernik ten, wyprodukowany we Francji, zgodnie z francuską tradycją, składa się głównie ze śmietany, świeżego sera i jaj od kur z chowu ściółkowego. Smak tego słynnego deseru jest kwintesencją 25 lat rzemieślniczego doświadczenia Traiteur de Paris.

Jest ciekawy, smaczny i na pewno przyczyni się do sukcesu karty Twojej restauracji.  Ponadto, dzięki kruszonkowej podstawie sernika, jest on łatwy do przełożenia na talerzyk. Jego indywidualny rozmiar ułatwia kontrolę kosztów porcji.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004278
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 3 dni w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 20 sztuk po 85 g
Wymiary produktu: Średnica 7 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 50 mm
Paletyzacja: 240 lub 300 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Wyjąć deser z opakowania i usunąć plastikową folię, którą jest zabezpieczony, następnie rozmrażać przez 4 godziny w temperaturze +4°C.

Gamy produktów Traiteur de Paris

Retour haut de page