Śródziemnomorskie Przekąski Z Ciasta Francuskiego

Śródziemnomorskie Przekąski z Ciasta Francuskiego, rumiane i chrupiące po wyjęciu z piekarnika, są doskonałe do podania na aperitif lub w bufecie kolacyjnym. Są nadziewane i pokrojone ręcznie, aby uzyskać domowy wygląd po upieczeniu. Poza tym przekąski te doskonale komponują się z innymi małymi przysmakami.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Imprezy okolicznościowe, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Zainteresowany tym produktem?

Śródziemnomorskie Przekąski Z Ciasta Francuskiego

Te wytrawne przekąski koktajlowe składają się z maślanego ciasta francuskiego i nadzienia w trzech wyśmienitych smakach:  Pomidory z Bazylią, Ser kozi – Pesto i Tapenada. Śródziemnomorskie Przekąski będą doskonałym uzupełnieniem bufetu wytrawnych kanapek.

  • Przekąska z maślanego ciasta francuskiego z tapenadą z czarnych oliwek i anchois.
  • Przekąska z maślanego ciasta francuskiego z pesto i kozim serem.
  • Przekąska z maślanego ciasta francuskiego z pomidorami i bazylią.
Śródziemnomorskie Przekąski z Ciasta Francuskiego

(sugestia serwowania)

Przepisy Na Śródziemnomorskie Przekąski Z Ciasta Francuskiego

Śródziemnomorskie Przekąski z Ciasta Francuskiego wykonane są ze starannie wyselekcjonowanych surowców. Prawdziwe i pełne tradycji, są ozdobą każdego talerza.

Gotowe do pieczenia, śródziemnomorskie przekąski z ciasta francuskiego doskonale uzupełnią cateringowy zestaw wytrawnych kanapek.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004299
Data minimalnej trwałości: 547 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 1 dzień w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Gama(-y):
Opakowanie: 3x 50 sztuk po 10 g
Wymiary produktu: 3 x 4,2 cm
Wymiary kartonu: 236 x 199 x 122 mm
Paletyzacja: 260 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Bez wcześniejszego rozmrażania, włożyć je do nagrzanego, tradycyjnego piekarnika, piec 10 minut w temperaturze 200°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top