Tarteletka Brioszka Z Jabłkami

Szybka w przygotowaniu Tarteletka Brioszka z Jabłkami Traiteur de Paris jest doskonałą propozycją dla tradycyjnych restauracji. Ponadto łatwo wpisuje się ona w ofertę piekarni / cukierni z usługą na wynos, doskonale uzupełni menu dnia, jest też świetna jako przekąska na podwieczorek.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Piekarnia Cukiernia, Kawiarnie, Zakłady gastronomiczne, …

Zainteresowany tym produktem?

Tarteletka Brioszka Z Jabłkami

Wyróżnia się kwadratowym kształtem. Nasza Tarteletka z Jabłkami to inna wersja tradycyjnej tarty z jabłkami. Ten wielozadaniowy deser pasuje do oferty kawiarni, ale również gastronomii pokładowej (catering, gastronomia morska i kolejowa).

  • Wyprodukowana w naszych zakładach w Normandii, we Francji.
  • Łatwe przełożenie na talerz, produkt błyskawiczny w przygotowaniu.
Tarteletka Brioszka z Jabłkami

(sugestia serwowania)

Przepis Na Tarteletkę Brioszkę Z Jabłkami

Tarteletka ta składa się, w 51%, z prawdziwych ćwiartek jabłek. Poza tym zawiera proste i naturalne składniki. Ponadto mąka, cukier, jaja i mleko są francuskiego pochodzenia. Wymagające pozyskiwanie surowców pozwala tarteletce z jabłkami ujawnić swój pełen potencjał jako deser. Przysmak ten, z dużą zawartością owoców, znany jest na całym świecie. Wisienką na tarcie jest kunszt naszych cukierników, którzy dołożyli starań, aby tarteletka była wyjątkowa.

Pozwala ona przedsiębiorcom gastronomicznym zapewnić klientom szybka obsługę, gwarantując proste, ale za razem nowoczesne i eleganckie podanie. Ciasto to jest okazją do wzbogacenia karty Twojej restauracji, zaoszczędzając Ci czasu.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 005505
Data minimalnej trwałości: 547 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze 4°C
Opakowanie: 36 sztuk po 80 g
Wymiary produktu: 8 x 8 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 50 mm
Paletyzacja: 120 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Podgrzewać tarteletke w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund, przy użyciu mocy 700 W, lub włożyć ją do piekarnika i podgrzewać przez 4 minuty i 30 sekund, w temperaturze 165°C. Można też pozostawić ją do rozmrożenia na 1 godzinę, w temperaturze 4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top