Tradycyjne Ciasteczka Petits Fours

Nasze Tradycyjne Petits Fours odpowiadają na liczne potrzeby restauratorów. W hotelach i restauracjach lub podczas imprezy okolicznościowej możesz je podać klientom na powitanie.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Imprezy okolicznościowe, Hotele i restauracje, Catering, …

Tradycyjne Ciasteczka Petits Fours

Kolorowy asortyment Tradycyjnych Ciasteczek Petits Fours nawiązuje do tradycji francuskiego cukiernictwa.

  • Finansjerka pistacjowa, aromatyzowana, galaretka morelowa, pistacje
  • Ciastko migdałowe, pianka waniliowa, aromatyzowany mus truskawkowy
  • Ekler, krem czekoladowy, polewa czekoladowa
  • Ciastko migdałowe ze skórką cytrynową, krem cytrynowy, częściowo kandyzowana skórka cytrynowa
  • Opera (ciastko nasączone kawą, maślany krem kawowy, czekoladowy ganasz, polewa czekoladowa)
  • Crumble czekoladowe, krem karmelowy, posypka z kruszonki karmelowej
  • Crumble, mus malinowy, dekoracje z białej czekolady
  • Crumble czekoladowe, ganasz czekoladowy, mus czekoladowy.
Tradycyjne Ciasteczka Petits Fours

(sugestia serwowania)

Przepisy Na Tradycyjne Petits Fours

Kolekcja tradycyjnych, prostych smaków 4 ciasteczek owocowych i 4 ciasteczek czekoladowych lub karmelowych: czekoladowy ekler, torcik truskawkowy fraisier, ciastko migdałowe z cytryną, ciastko piaskowe sablé z maliną, tarteletka kakaowa, opera,… Zdobienia ręczne zapewniają ciasteczkom piękny, rzemieślniczy wygląd.

Tradycyjne Petis Fours zostały zmodyfikowane w taki sposób, aby można było łatwo wziąć je do ręki i aby przedłużyć ich trwałość w temperaturze pokojowej.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004182
Data minimalnej trwałości: 547 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 1 dzień w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Gama(-y):
Opakowanie: Taca 48 sztuk
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 50 mm
Paletyzacja: 280 lub 350 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Po wyjęciu ciasteczek z opakowania pozostawić do rozmrożenia na 2 godziny, w temperaturze 4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top