Wegańskie Ciasto Czekoladowe

Wegańskie Ciasto Czekoladowe, stworzone do sprzedaży na wynos, w rozmiarze indywidualnym, jest doskonałą, pyszną propozycją na przerwę w ciągu dnia.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Restauracje szybkiej obsługi, zusługą na wynos, …

Zainteresowany tym produktem?

Wegańskie Ciasto Czekoladowe

To prawdziwe cukiernicze dzieło sztuki, bez surowców pochodzenia zwierzęcego i certyfikowany produkt bezglutenowy. Deser ten wychodzi na przeciw nowym zwyczajom żywieniowym konsumentów, millenialsów poszukujących zdrowych przekąsek i 100% przyjemności, dostosowanych do ich diety fleksitariańskiej.

  • Deser ten wpisuje się w aktualne trendy konsumpcyjne: wege i bez glutenu.
  • Idealny do zjedzenia na miejscu lub na wynos.
Wegańskie Ciasto Czekoladowe

(sugestia serwowania)

Wegańskie Ciasto Czekoladowe: Zdrowe I Wege.

Tradycyjna i oryginalna receptura, bogata w czekoladę 60% kakao, z dodatkiem naturalnego cukru i żurawiny – cudownego owocu, bogatego w przeciwutleniacze, o wielu dobroczynnych właściwościach. Deser ten jest kwintesencją 25-letniego cukierniczego doświadczenia Traiteur de Paris.

Klienci doceniają jego zrównoważony smak i intensywny smak w ustach, który jest oryginalnym połączeniem gorzkiej czekolady i żurawiny.  Mały dodatek: stalówki kakaowe, które dodają chrupkości i kontrastują z miękkością ciasta!

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 005281
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a +4°C
Gama(-y):
Opakowanie: 36 sztuk po 75 g
Wymiary produktu: Średnica 8 cm
Wymiary kartonu: 405 x 304 x 98 mm
Paletyzacja: 120 lub 150 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Wyjąć z opakowania odpowiednią ilość ciasta, usunąć plastikową folię, a następnie rozmrażać przez 2 godziny, w temperaturze +4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top