Zapiekanka Ziemniaczana Premium

Zapiekanka Ziemniaczana Premium ułatwia komponowanie menu w zakładach  żywienia zbiorowego i tradycyjnych restauracjach. Poza tym łatwo ją przełożyć na talerz, a jej indywidualna porcja stanowi idealny dodatek do mięs i ryb.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Imprezy okolicznościowe, Zakład żywienia zbiorowego, Gastronomia tradycyjna, …

Zapiekanka Ziemniaczana Premium

Można ją łatwo i szybko przygotować do podania. Dzięki niej talerz z daniem będzie wyjątkowo elegancki. Ponadto jej indywidualny rozmiar pozwala na lepszą kontrolę kosztów porcji i ogranicza straty żywności.

  • Ser emmentaler i ziemniaki francuskiego pochodzenia.
  • Nie zmienia wyglądu po upieczeniu.
Zapiekanka Ziemniaczana Premium

(sugestia serwowania)

Tradycja Zapiekanki Ziemniaczanej Premium

Zapiekanka Ziemniaczana Premium przyrządzana jest zgodnie z tradycyjnym przepisem (śmietana, mleko, jaja, czosnek) z serem Emmentalerem i ziemniakami francuskiego pochodzenia w roli głównej. Ta krótka lista składników zapewnia zapiekance kremową i rozpływającą się w ustach konsystencję.

Tę klasyczną zapiekankę wyróżnia tradycyjny, rzemieślniczy smak. Zapiekanka występuje w postaci pojedynczej porcji, możesz zatem bardzo szybko i łatwo podać ją klientowi. Jej indywidualne opakowanie pozwala również ograniczyć straty żywności.  Po rozmrożeniu jakość produktu gwarantowana jest przez 2 dni.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006321
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 2 dni w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 20 sztuk po 100 g
Wymiary produktu: Średnica 7 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 62 mm
Paletyzacja: 200 lub 250 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Podgrzewać zapiekanka ziemniaczaną w tradycyjnym piekarniku przez 20 minut w temperaturze 180°C lub w kuchence mikrofalowej przez 3 minuty i 20 sekund przy mocy 750 W.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top